Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Rutereparasjon

Har du vært så uheldig å få steinsprut i frontruten? Frykt ikke, å reparere en sprekk i en frontrute gjøres raskt og enkelt på vårt Volkswagen-verksted.

Steinsprutskade

En steinsprutskade er det viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som fører til at frontrute må skiftes. En frontrute som har steinsprutskade kan være farlig i trafikken fordi bilen mister noen av sine viktige egenskaper, men hos oss hjelper vi deg ved bruk av kvalitetsprodukter og originale deler.

Vi kan reparere de fleste steinsprutskadene raskt og billig med resin, og som oftes dekkes dette av forsikringen din så lenge du har del- eller kaskoforsikring. 

Bytting av frontrute

Om frontruten din har fått en skade som er for stor til å kunne reparere, må den byttes. Da vil det forekomme en egenandel om du bruker forsikringen din. 

I de aller fleste nyere biler finnes det kamera i frontruten som er koblet til assistensystemene i bilen. Dette kameraet er veldig viktig at det blir kalibrert på rett måte for at bilen skal forbli trygg på veien. Med våre dyktige fagfolk og vårt originale Volkswagen utstyr kan du med sikkerthet vite at din bil er i trygge hender, både med reperasjonen og kalibrering. 

Skulle du behøve en time for rutereperasjon/ruteskift, eller du bare har noen spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss i dag!