Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Autoria Kolbotn

Autoria Kolbotn tilbyr alle tjenester innen service og reparasjon av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi selger også alt av originale bildeler og tilbehør fra Volkswagen. Hos oss får du hjelp, enten du trenger EU-kontroll eller vanlig service på bilen. Vi har også et bilskadesenter, hvis du trenger oppretting lakkering, skift og reparasjon av bilglass eller lakkeringsfri bulkoppretting (PDR). Hvis du skal skifte dekk så har vi et eget dekkhotell slik at dekkene holder seg fine helt til neste sesong.

Hos Autoria Kolbotn finner du engasjerte medarbeidere som kan Volkswagen best og som jobber for at din bil skal holde seg i god teknisk stand. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din bil fra Volkswagen skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi.

Vi har sertifiserte medarbeidere og bilmekanikere med lang fartstid og høy kompetanse på bil. I tillegg har vi nødvendige spesialverktøy, samt unike løsninger for våre produkter. Hos oss gjør vi det lille ekstra, for å gjøre deg som kunde svært fornøyd. Velkommen til oss!