Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Har du fått en skade på bilen din ?

Skulle du være uheldig så fortvil ikke. Ta umiddelbart kontakt med ditt forsikringsselskap og meld fra om skaden. De hjelper deg med inntauing hvis dette er nødvendig. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med veien videre så bilen kan bli repareret på en fagmessig korrekt måte så den blir like sikker og fin som før. Dersom uhellet er ute er det viktig å ha en sikker og trygg bil. Bilprodusentene vi representerer investerer store summer i utvikling av aktiv og passiv sikkerhet med tanke på lavest mulig skaderisiko for både fører og passasjerer. Din bil er blant de sikreste bilene på markedet.

Vi hjelper deg med:

- Taksering
- Oppretting og lakkering
- Glass (skifte og reparasjon)
- Vi bruker merkeoriginale deler
- Vi har spesialkompetanse på akkurat din bil
- Vi garanterer at fabrikkens garantier opprettholdes
-  Vi ordner leiebil

Aktiv sikkerhet
Dette er utstyr eller konstruksjoner som reduserer ulykkesrisikoen, enten ved at de hindrer kritiske situasjoner i å oppstå, eller hjelper deg helskinnet ut av farlige situasjoner. Eksempler på slikt utstyr er Elektronisk Stabiliserings Program (ESP), antispinn (EDS/ASR), blokkeringsfrie bremser (ABS), klimaanlegg osv.

Passiv sikkerhet
Dersom uhellet likevel skulle være ute er det godt å vite at bilen er konstruert med tanke på passiv sikkerhet for å beskytte deg og dine passasjerer mot alvorlige skader. Sikkerhetsbelter, kollisjonsputer, hodestøtter, stålbjelker, og ikke minst karosseriets deformasjonssoner, er avgjørende for bilens passive sikkerhetsnivå.

 

Skadespesialist_logo